luni, 14 iulie 2014

Ne alăturăm luptei de gherilă virtuală

 Urmărim de ceva vreme online-ul brașovean și constatăm că există două lumi paralele. O lume scoasă în evidență de presa clasică, de ziare și televiziuni, în care totul este în regulă. Aleșii noștri se zbat și se luptă pentru binele comunității. Sunt curați, neprihăniți și mânați doar de dorința de a face bine brașovenilor. Toți au proiecte, declarații, idei și doar pentru ca nouă se ne fie mai bine. Niște altruiști, samariteni moderni, uneori chiar martiri pe altarul urbei. Ziareleși teveurile abundă de știri în această notă.
Dar mai este o realitate. O realitate scoasă în evidență de ceea ce se poate numi ”presa underground”. Presa neoficială din spațiul virtual care luptă pe o altă baricadă. Și dacă urmărim cu atenție constatăm că pedeliști, peneliști sau pesediști...toți au uscăturile lor. Oameni care își urmăresc propriile interese, care folosesc funcțiile publice, banul public, doar pentru a-și îngrășa conturile sau burdihanele. Jocuri de culise stau de cele mai multe ori în spatele deciziilor publice, iar argumentele pe care ni le servesc sunt doar praf în ochii fraierilor care nu vor sau sunt prea comozi să privescă în profunzime. Iar încercările unora de a prezenta adevărata față a politicii și a administrației locale sunt greoaie și cu efecte îndoielnice.
Acestei lupte de gherilă virtuală am decis să ne alăturăm. Să punem și noi umărul la scoaterea la lumină a unor chestiuni care privesc opinia publică. Nu ne propunem să facem procese de intenție nimănui, ci doar să prezentăm, fapte, amănunte și realități care sunt ținute sub capac și pe care brașovenii au dreptul să le cunoască.
Și pentru că pornim de la premisa că cititorii noștri sunt mai inteligenți decât noi, nu vom prezenta nici un argument legat de anonimatul sub care încercăm să ne protejăm. Este evident.  


Un comentariu:

  1. Buna,
    Ai nevoie de asistență financiară? Aveți nevoie de împrumut de urgență pentru a vă plăti datoriile sau Aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost refuzat de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de credit ipotecar? sau aveți nevoie de bani pentru a investi în anumite domenii de specializare. Nu căutați mai mult, pentru că suntem aici pentru a face toate problemele dvs. financiare un lucru din trecut. împrumutăm persoanelor care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau au nevoie de bani pentru a plăti facturi pentru a investi în afaceri la o rată de 2%. Procesul nostru de capital și creditare este 100% garantat și garantat. interesați, contactați-ne astăzi prin e-mail la:
    (sarahmichael385@gmail.com)
    Mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere